Vores Evigglade familier siger

5. juli 2022

Villa Evigglad anbefales varmt! Både indkøring og hverdag er tryg for såvel børn som forældre. Vi får (næsten altid) en glad dreng hjem, der viser og fortæller om leg i sandkassen, tur til hestene, fagtesange osv.
Vi oplever at der er overskud til det enkelte barn, og finde ud af hvad der fungerer bedst for lige netop ham/hende. Faciliteterne er også rigtig gode for en dagpleje, bl. a. er der den skønneste have som bliver brugt flittigt 🌱☀️

- Daniels forældre

 

3. juli 2022

Omsorg, hygge, leg, glæde og tryghed for både barn og forældre.

- Forældre til Philip

 

Juli 2019

De allervarmeste anbefalinger herfra ! Vores søns andet hjem ! Samme grad af nærvær, omsorg og god pleje skal man lede længe efter ! Der er plads til det enkelte barn og der tages højde for sjove og lærerige aktiviteter for såvel de helt små som de næsten børnehavemodne børn. Derudover fungerer samarbejdet mellem forældre og dagplejemødre super godt - ens bekymringer eller spørgsmål bliver altid taget seriøst og grebet konstruktivt an ! Som forældre er det en stor tryghed at vide, at vores søn altid er i gode og kærlige hænder, når vi er på arbejde ! Udetøjet er næsten altid beskidt efter en god dag i haven/skoven og maven er altid fuld af god mad - så det er uden undtagelse altid en glad og veltilfreds dreng vi tager med hjem :) Og netop derfor skal lillesøster selvfølgelig også starte dér når hun er gammel nok :)

- Annemette & Martin, forældre til Mikkel og My

 

9. november 2017

Anbefaling af Hillerød Naturdagpleje - vores datters andet hjem. Vi valgte Hillerød Naturdagpleje, fordi udeliv, kreative aktiviteter, sund og varieret kost, en lille børnegruppe med tid til det enkelte barn og ikke mindst nærværende og omsorgsfulde voksne var vigtige prioriteter for os. Vores datter har haft en lang indkøring i dagplejen, og i den svære proces har det betydet alverden, at Tanja og Rikke har udvist stor tålmodighed, tilpasset dagligdagen for at skabe tryghed, og afsat ekstra tid til omsorg for vores datter og løbende drøftelser med os forældre. Nu er vores datter blevet så glad for dagplejen, at hun ikke vil med hjem, når vi henter hende. Tanja og Rikke, vi værdsætter jeres forskelligheder, og vi er overbeviste om, at I hver bidrager med noget helt særligt til børnegruppen. Vi vil gerne give Hillerød Naturdagpleje vores varmeste anbefalinger. 

Tina og Christian, forældre til Irene og Ingrid

 

Smil, overskud og tid til det enkelte barn er det, man møder om morgenen i Hillerød Naturdagpleje. Jeg har ofte tænkt, at jeg rigtig godt selv kunne tænke mig at blive der resten af dagen og spise med af de altid nybagte boller og mærke hyggen på egen krop. Der bliver brugt tid og energi på lærerige projekter, ture og oplevelser og vi forældre inviteres også med af og til, hvilket er rigtig hyggeligt. Der er masser af plads at boltre sig på både ude og inde og man får indblik i dagligdagen via billeder og små indlæg på facebook. Har morgenens farvel været lidt svær, informeres man hurtigt om at ens lille guldklup er glad igen og godt i gang med dagen og det er skønt at få at vide. Vi kan kun varmt anbefale Hillerød Naturdagpleje.

- Anne og Lars, Julies forældre

 

Så kom dagen, hvor Oliver skulle sige farvel til den bedste dagpleje man kunne ønske sig - Hillerød Naturdagpleje❤️
Må indrømme, at vi nok alle kommer til at savne trygheden hos Jer Rikke og Tanja, og vi lover at komme ud og sige hej i ny og næ😘
Nu venter børnehavelivet for vores lille mand, men mon ikke han nok skal klare den... han kommer jo med den bedste start på institutionslivet i rygsækken - endnu engang tak for det i søde søde damer😍
Vi kunne ikke have ønsket mere❤️

Kathrine og Jesper - forældre til Oliver

 

Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte mine positive tilkendegivelser! Dejligt første møde på gulvet i det store "forrum", hvor vi blev mødt af de skønneste dagplejemødre og de sødeste børn. En god indkøring af vores lille Elva på syv måneder. Det var en meget tryg og positiv oplevelse. Nu har Elva bare den dejligste hverdag i dagplejen med de to damer, som supplerer hinanden på bedste vis. De er meget forskellige, men uovertrufne på hver deres måde. Der er et højt informationsniveau, stor imødekommenhed og en god balance mellem en rolig hverdag med gode rutiner og sjove projekter for børnene. Vi føler os så heldige, at vi “opdagede” Hillerød Naturdagpleje OG fik en plads hos dem!

- Pia Larsen, mor til Elva 

Det var i starten af November 2013, at vi stiftede bekendtskab med Rikke for første gang. Vores første barn og dyreste eje, skulle afleveres til en "fremmed". Men Rikke har den her helt specielle rolige, venlige og overfor Kasper kærlige facon, og selv om det ikke altid var let at aflevere vores dreng, var vi altid trygge ved at han var i kærlige hænder. Kære kære Rikke, du vil altid være Kaspers reserve mor nr.1. Den kærlige omsorg du viste Kasper, har han taget med sig videre. Han gik fra baby til dreng hos dig, og det har været en fornøjelse at aflevere Kasper hos dig i dine hjemlige omgivelser og den dejlige store have, hvor der er rigeligt plads til at udfolde sig. Vi kan meget varmt anbefale Hillerød naturdagpleje

- Stine og Kasper, forældre til Kasper

 

Empati og nærvær er dét jeg synes bedst beskriver Hillerød Naturdagpleje. Ofte dufter der af nybagte boller om morgenen og børnene har en hverdag med masser af tryghed og omsorg - samtidig med de både kan "boltre" sig inde og ude. Jeg overlader trygt mit barn hos Tanja og Rikke. Hvis man ønsker det kan man være i dialog og få billeder af sin lille pode i løbet af dagen og høre hvordan det går :-) Jeg bliver altid mødt med et smil når jeg afleverer og henter og er sikker på at den gode stemning gør, at børnene trives rigtig godt. Der bliver også sat sunde grænser, som er med til at støtte børnenes udvikling og trivsel. Det bedste sted at overlade sin lille guldklump :-)

Helle, Mor til Theodor

Rikke og Tanja gør et fantastisk job. Det har været så trygt for både Alfred og jeg at starte i dagplejen. De har taget hensyn til vores individuelle behov og vist stor empati og omsorg for Alfred. Kan kun rose deres rolige væremåde og venlige facon! Vi glæder os til at se Alfred finde sin egen plads og stemme i dagplejen! Hillerød Naturdagpleje kan kun anbefales!!!

- Alfreds forældre